Groaznic - Si-a facut tandari nasul si s-a umplut de sange!

Go down

Groaznic - Si-a facut tandari nasul si s-a umplut de sange! Empty Groaznic - Si-a facut tandari nasul si s-a umplut de sange!

Post  boss1999 on Wed May 05, 2010 1:29 pm

Orice fan al wrestlingului a fost iritat cel putin o data de ceilalti cu fraza ' wrestlingul e fake'! Acest film o sa le schimbe parerea - Joey Mercury a avut nevoie de 15 puncte de sutura in exteriorul nasului si 5 inauntru! Intra sa vezi de ce - atentie insa - imaginile sunt cu adevarat socante!
Mercury, Melina si John Morrison(pe atunci Johnny Nitro), echipa cunoscuta sub numele de MNM a avut o rivalitate extraordinara cu fratii Hardy, una dintre cele mai apreciate rivalitati intre doua echipe din ultimul deceniu. La Armageddon 2006, Mercury a suferit un accident dureros - a primit o scara in gura si a fost nevoit sa poarte o masca de protectie cateva luni.

Mercury declara dupa accident: "Imi aduc aminte totul! Nu mi-am pierdut cunostinta si nu am lesinat.”

“Nu am cu ce se compar durerea - nu am mai fost lovit niciodata atat de puternic in fata. As spune ca s-a simtit ca si cum o scara de fier de 50 de kilograme s-a lovit de fata mea la 100 de kilomtrii pe ora, sau sa treci prin parbrizul antiglont al unei masini fara sa porti centura; sau poate sa iti iei o bata de baseball in fata de la cel mai puternic jucator!”, spunea Mercury la cateva zile dupa accident.


Wrestlerul era suparat pentru ca nu a putut continua meciul: "Daca nu as fi fost nevoit sa ies din meci din cauza pierderii severe de sange, MNM ar fi fost Campionii la Echipe! Ar fi fost clar pentru toata lumea ca MNM e cea mai buna echipa din lume, nu fratii Hardy!"

Dupa ce a fost concediat in 2007, Mercury s-a luptat in promotii independente, pentru ca in 2010 sa semneze din nou cu WWE-ul. Va redebuta in curand!

boss1999
Vince McMahon
Vince McMahon

Posts : 174
Puncte : 2105
Reputatie in WWE : 0
Join date : 26/02/2010
Varsta ta : 20
Location : Ploiesti

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum