Pleaca definitiv din wrestling Bret Hart?

Go down

Pleaca definitiv din wrestling Bret Hart? Empty Pleaca definitiv din wrestling Bret Hart?

Post  boss1999 on Wed May 05, 2010 1:23 pm

Bret 'The Hitman' Hart s-a intors in WWE la inceputul lui 2010 dupa 12 ani in afara wrestlingului. Dupa un super meci la Wrestlemania 26 impotriva sefului din WWE, Vince McMahon, Bret se parea ca va parasi pentru totdeauna lumea wrestlingului, insa s-a intors ca manager al echipei Hart Dynasty. Intra sa afli cand va agata costumul roz in cui Bret Hart!
Bret Hart s-a intors doar pentru cateva luni in wrestling, insa fanii l-au facut sa-si prelungeasca sederea si dupa meciul de la Wrestlemania! "Credeam ca am terminat dupa Wrestlemania, insa in fiecare saptamana e ceva nou. Nu ma deranjeaza. Ma distrez. Intoarcerea mea a fost foarte buna pentru mine, pentru fani si pentru wrestling!"

Ultima aparitie a lui Bret Hart se pare ca va fi la sfarsitul lunii Mai, cand Raw-ul va fi in Toronto! Totusi, Bret nu exclude sa apara si mai apoi: "Nu pot spune ca e obligatoriu sa nu mai apar dupa aia - daca pot fi folositor, desigur. Nu e ca si cum as face foarte multe zilele astea. Atata timp cat nu voi fi pe drumuri in fiecare zi, sunt dispus sa raman in wrestling.

Rolul pe care l-am avut la fiecare Raw din ultimele 3 luni a fost foarte distractiv - si l-as face din nou!"

boss1999
Vince McMahon
Vince McMahon

Posts : 174
Puncte : 2105
Reputatie in WWE : 0
Join date : 26/02/2010
Varsta ta : 20
Location : Ploiesti

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum