S-a terminat razboiul din wrestling! TNA-ul a cedat!

Go down

S-a terminat razboiul din wrestling! TNA-ul a cedat! Empty S-a terminat razboiul din wrestling! TNA-ul a cedat!

Post  boss1999 on Wed May 05, 2010 1:22 pm

Doar 2 luni au luptat cap la cap Raw-ul impotriva Impact-ului! Cei din TNA au facut anuntul ca show-ul lor saptamanal va fi difuzat din nou Joia, asa cum a fost ani de zile, pana pe 8 martie 2010. Saptamana trecuta, reluarea Impactului de Joi a avut rating mai mare decat show-ul in sine, fapt ce a determinat aceasta schimbare! Intra sa vezi anuntul!
Brian J Diamond, Vice-Presedintele Spike pe Sport, televiziunea care difuzeaza Impact-ul: "Fanii s-au facut auziti si cu ajutorul lor am gasit cela mai buna oara pentru a maximiza audienta TNA-ului in zilele de Joi, si suntem increzatori ca vom avea una dintre cele mai mari audiente printre adolescenti si adulti".

Sefa din TNA, Dixie Carter a declarat: “Fanii TNA-ului au facut totul clar ca isi doresc ca Impact-ul sa fie Joi. Mutandu-ne, e o situatie in care castigam atat noi, cat si fanii. Abia asteptam sa le oferim ceea ce isi doresc!"

Se pare ca Impact-ul va reveni la formatul de dinainte - cu inregistrari inainte si difuzare Joia. De la mutare, TNA-ul a fost live din doua in doua saptamani, insa ratingurile au fost catastrofale! Exceptia este seara in care Rob van Dam a devenit noul Campion Mondial din TNA, insa saptamana urmatoare, reluarea show-ul a avut cu 150.000 de oameni mai mult decat in seara de luni!

Show-ul de ieri a fostul ultimul lunea, Impactul revenind la ziua de Joi de pe 13 mai!

boss1999
Vince McMahon
Vince McMahon

Posts : 174
Puncte : 2105
Reputatie in WWE : 0
Join date : 26/02/2010
Varsta ta : 20
Location : Ploiesti

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum