Atac din TNA: "WWE-ul e o gaura neagra!"

Go down

Atac din TNA: "WWE-ul e o gaura neagra!" Empty Atac din TNA: "WWE-ul e o gaura neagra!"

Post  boss1999 on Wed May 05, 2010 1:18 pm

Cel mai bun prieten al fratilor Hardy, Shannon Moore, ataca dur compania care l-a dat afara in 2008 dupa concedierile de ieri. Moore, care acum lupta in TNA, spune despre WWE ca e o 'gaura neagra' si da indicii despre o posibila venire a lui Matt Hardy in TNA!
"E foarte naspa sa auzi ca multi oameni si-a pierdut slujba astazi. Din cate am auzit, compania aia e ca o gaura neagra! Multi wrestleri nu au nicio placere sa mearga la lucru. Aia nu inteleg si nu recunosc talentul. Prefera sa angajeze un magar care nu stie nimic despre industrie in dauna unei persoane care o iubeste. Cred ca talentele de acolo ar trebui sa se gandeasca serios sa schimbe compania. Multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru sansa de a fi in familia TNA. De la birouri si pana la talente, atmosfera e foarte buna. Nu pot decat sa ii multumesc lui Dixie Carter ca m-a primit in familia TNA. Ador sa merg la munca. Hogan e foarte tare! Port culorile TNA-ului cu mandrie si voi sacrifica orice pentru a ridica TNA-ul! TNA TNA TNA!"

Shannon Moore a postat acest tweet dupa aflarea vestii ca Mickie James,Shelton Benjamin,Mike Knox,Kung Fu Naki,Slam Master J,Katie Lea Burchill si Jimmy Wang Yang au fost dati afara din WWE! Intra aici sa vezi toata povestea concedierilor!

boss1999
Vince McMahon
Vince McMahon

Posts : 174
Puncte : 2105
Reputatie in WWE : 0
Join date : 26/02/2010
Varsta ta : 20
Location : Ploiesti

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum